КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЗа Хотел ИдилаМисија и визија

Мисија и визија

Мисијата на Хотел Идила-Терзиева е да служи до совршенство на своите корисници, исполнувајќи ги нивните животи со чувство на добросостојба, пријателство, среќа и сигурност.

Визијата на Хотел Идила-Терзиева е да биде дом на среќни и исполнети корисници и вработени, кои заедно, како едно големо семејство, ќе ја наоѓаат смислата и радоста на секој нов ден.

Последен пат изменето на Сабота, 12 Јули 2014 06:03