КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЗа Хотел ИдилаПолитика на општествена одговорност

Политика на Општествена одговорност

Oпштествена одговорност за Хотел Идила-Tерзиева претставува дејствување пошироко од рамките на националните закони и општесвени легислативи. Во ова насока, ние внимаваме како нашето дејствување влијае на нашите вработени, корисници, општествената заедница и животната средина. Нашиот фокус е пред се вперен кон односите со вработените и прилагодливите, блиски до совршенство, услови на нашите корисници. Исполувајќи ги овие услови темелно и суштински, создаваме беспрекорна основа за спроведување на активноости поврзани со грижа за животната средина и вложување во заедницата преку:

  • Организирање бесплатни семинари за здраво стареење,
  • Организација и подршка на културни настани,
  • Континуирани хуманитарни акции,
  • Стипендирање на студентски програми на Факултетот за медицина и физиотерапија, како и Факултетот за социјална работа
  • Постојана грижа за чиста животна средина
  • Партнерства со невладини и други организации

 

 

 

 

 

 

 

Во склоп на административните простори, Хотел Идила-Терзиева во делот на својата општествена одговрност отстапи дел од својот простор каде што функционира и невладината организација Хуманост. www.humanost.org.mk