КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЗа Хотел ИдилаПрофесионален тим

Професионален тим

За удобноста на престојот на нашите корисници и штитеници, како и за нивната среќа и благосостојба, се грижи професионален тим кој пружи 24 часовна професионална нега.Нивната љубезнoст,енергија, комуникативност се доплнителните спосбности кои ги покажуиваат за нивното работно време. Професионалниот тим го сочинуваат:

 • Социјален работник
 • Психолог
 • Физиотерапевти
 • Медицински сестри
 • Негуватели
 • Готвачи
 • Хигиеничари
 • Домар
 • Перална

 

 

 

 

Доплнително овој тим го надополнуваат и лица со кои што професионално соработуваме:

 • Доктор (по општа медицина/семеен доктор)
 • Интернист
 • Невролог
 • Фризер
 • Педикир

Идила-Терзиева располага и со служба за транспорт на своите корисници и исто така работи на повик од надворешни корисници.