КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЖивотот во Хотел ИдилаАктивности и настани

Активности и настани

Истражувањата покажуваат дека чувството на осаменост, здодевноста и монотонијата се најголемите непријатели на среќата на повозрасните лица. Едно е сигурно, во Хотел Идила-Терзиева никогаш нема да бидете осамени, а на чувството на здодевност сигурно и ќе заборавите. Затоа што во вашиот нов дом секојденевно ќе имате можност да уживате во:  

  • Фризерски услуги во посебен салон за убавина.
  • Физикална терапија
  • Учество на организирани семинари за здраво стареење
  • Учество во хуманитарни акции
  • Кино вечери
  • Часови по јога и други физички активности
  • Организирани натпревари во шах
  • Посета на блиски излетнички места и културни локалитети
  • Учество во занаетчиски работилници
  • Други активности инспирирани од желбите на нашите гости