КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЖивотот во Хотел ИдилаАктивности и настани

Активности и настани

Четврток, 06 Јуни 2013 10:05 Објавено во Активности и настани
Истражувањата покажуваат дека чувството на осаменост, здодевноста и монотонијата се најголемите непријатели на среќата на повозрасните лица. Едно е сигурно, во Хотел Идила-Терзиева никогаш нема да бидете осамени, а на чувството на здодевност сигурно и ќе заборавите. Затоа што во вашиот нов дом секојденевно ќе имате можност да уживате во:   Фризерски услуги во посебен салон за убавина. Физикална терапија Учество на организирани семинари за здраво стареење Учество во хуманитарни акции Кино вечери Часови по јога и други физички активности Организирани натпревари во шах Посета на блиски излетнички места и културни локалитети Учество во занаетчиски работилници Други активности инспирирани од желбите…
Прочитајте повеќе: