КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЖивотот во Хотел ИдилаГрижа за здрав живот

Грижа за здрав живот

Четврток, 06 Јуни 2013 10:05 Објавено во Грижа за здрав живот
Посветеноста на здравјето кај повозрасните лица никогаш не било поважно. Затоа ние се трудиме да водиме постојана грижа за главните медицински индикатори кои посочуваат кон одреден здравствен проблем. Постојано и секојдневно мерење на крвен притисок, проверка на висината на шеќерот во крвта, како и чести ЕКГ прегледи се наша рутина. Исто така, обезбедени се регуларни неделни посети од доктор, и секако негово појавување секогаш кога дополнително тоа ќе биде потребно. Бидејќи физичката активност е од исклучително значење за виталноста на нашите корисници, во Хотел Идила-Терзиева никако не ја изоставуваме. Секојдневно се организирани фитнес часови и лесни физички вежби специјално прилагодени…
Прочитајте повеќе: