КОНТАКТ

Адреса: Ул. Призренска бр. 50/2, Кучевачка Бара, Скопје.
ТЕЛ: 02/2666 113 и 02/ 2401 712
МОБ: 078/306 669 И 078/366 116

Епошта:Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ПочетнаЖивотот во Хотел ИдилаВрвна грижа и гостопримство

Врвна грижа и гостопримство

Ние сме насочени кон посветување на целосно внимание на нашите корисници. Ние овозможуваме нашите корисници да уживаат во своите пензионерски денови исполнети со исклучителна услуга од учтив и љубезен персонал. Ние силно веруваме дека среќата и удобноста на нашите корисници е наша лична одговорност.

Вашата среќа и удобност. Наша одговорност.

Едноставно, ние ја издигнуваме услугата на сосема поинакво и повисоко ниво и ја препознаваме вредноста на секој корисник. Нашите корисници се охрабрени да ни раскажат се за својот карактер и начинот на кој сакаат да живеат. Овие информации не водат во се што правиме.

Последен пат изменето на Сабота, 12 Јули 2014 06:04